Пиріг шарлотка з яблуками відкритий

Шалено смачна, ніжна, запаморочлива Шарлотта 😍😍 обов’язково готувати ) і знову пів пирога можна за раз з’їсти🤤 Як зробити смачний Пиріг шарлотка з яблуками відкритий рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на 100 г: 115/4.2/3.5/16.1

Яйця – 2 шт. + 2 білка
Підсолоджувач
Ванілін – 2 р
Сода + оцет – 1/2 ч. л.
Борошно рисова ц/з – 82 р
Вершки 10%- 25 мл
Мускатний горіх – 2 р
Кориця 1/2 ч. л
Яблука – 386 м (4 шт)
Вершкове масло – 10г

Пиріг шарлотка з яблуками відкритий покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо 3 хвилини. Додаємо ванілін, соду+оцет. Ще раз збиваємо . Додаємо борошно і перемішуємо тісто до однорідності. Яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати невеликими кубиками. У глибокій сковороді, на середньому вогні розтопити масло, додати підсолоджувач, перемішати, влити вершки і знову перемешать.
2. У сковорідку додати яблука, корицю і мускатний горіх. Все добре перемішати. Томити яблука 5-10 хвилин, періодично помішуючи. У силіконову форму (у мене 17 см) влити тісто, зверху на тісто викласти яблоки.

3. Постав шарлотку в розігріту до 180°С духовку на 25 хвилин. Вимкнути духовку і залишити там пиріг ще на 5 хвилин. Уплетаееем🤤