Круасани з листкового дріжджового тіста з шоколадом в духовці

Круасани з листкового дріжджового тіста з шоколадом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

на 6-8 штук
• пачка листкового дріжджового тіста (у них відразу 2 пласта)
• яйце або молоко для змащування

Для крему:
• борошно 1ст.л
• какао 2ст.л
• молоко 200мл
• яйце 1шт
• цукор за смаком (у мене 4ст.л)

Круасани з листкового дріжджового тіста з шоколадом в духовці покроковий рецепт

1. розкачуємо Тісто трохи на поверхні припыленной борошном до 3мм. ⠀ Ділимо на трикутники, внизу робимо надріз і скачуємо круасан відтягуючи куточок. ⠀ Викладаємо на деко і відправляємо в розігріту до 50гр духовку на 15-20хв. ⠀

2. Потім змащуємо молоком або яйцем і відправляємо вже на 180гр на 15-20 хв. ⠀ Для крему в сотейнику змішуємо яйце, борошно і какао, поступово вливаємо молоко, помішуючи. ⠀

3. Ставимо сотейник на мінімальний вогонь, всыпаемся цукор і постійно помішую доводимо крем до загустіння. ⠀ Остуджуємо і перебиваємо в кондитерський мішок або пакет. ⠀ У колишніх круасанах робимо 3-4 дірочки начиняем.

Відео рецепт 👇