Морквяно-бананові капкейки

Осінь не привід хандрити! Давайте балувати себе смачною ароматною домашньою випічкою?! Ці капкейки дієвий профілактичний засіб від осінньої туги і нудьги, зберігайте і 🧡 не забувайте 😉 Як зробити Морквяно-бананові капкейки рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

на 11-12 штук

▫️ 300г моркви
▫️ 1 банан
▫️ 80г будь-яких горіхів, у мене мигдаль
▫️ 200г ц/з борошна пшеничного
▫️ 4 яйця
▫️ 0,5 ч. л. мускатного горіха
▫️ 1 ч. л. кориці
▫️ 2 ч. л. розпушувача
▫️ 100 мл кокосового масла
▫️підсолоджувач за смаком
▫️ 250г рікотти
▫️ 3 ч. л. будь-якого сиропу або меду

Морквяно-бананові капкейки покроковий рецепт

1. Змішати борошно, корицю, мускатний горіх, розпушувач. В іншій ємності яйця збити, влити олію. Додати розім’яту банан, збити ще раз. Змішати сухі і рідкі ингредиенты.

2. Додати терту моркву або подрібнену в блендері і січені горіхи. Перемішати. Розігріваємо духовку до 180С. Масу розкладаємо по формочкам.

3. Відправляємо в духовку на 30 хвилин. Для крему збиваємо рікотту з сиропом. Викладаємо в кондитерський мішок, прикрашаємо остиглі панкейки.

Відео рецепт 👇