Сливовий пиріг з газети New York Times

Як зробити знаменитий сливовий пиріг з газети New York Times рецепт в духовці своїми руками.

Інгредієнти

Цукор-100г
Вершкове масло 125 р
Борошно 160 г
Розпушувач 6г
Сіль щіпка
Яйця 2 шт
Зливу 6-8 шт
цукор і кориця для посипання

Сливовий пиріг з газети New York Times покроковий рецепт

1. Спочатку сливи потрібно промити, просушити і розрізати навпіл. Готуємо тісто: збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукром до побеления.

2. Далі вводимо по одному яйця і знову збиваємо. Потім додаємо просіяне борошно, розпушувач, сіль і перемішуємо до однородности.

3. У форму викладаємо тісто, а зверху прикрашаємо сливами і посипаємо зверху цукром з корицею. Випікати в розігрітій до 180’С духовці 50-55 минут.

Відео рецепт 👇