Бісквітний торт з йогуртовим кремом

Як зробити смачний Бісквітний торт з йогуртовим кремом простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти на бісквіт:
✔️ Яйця – 3 шт;
✔️ Цукор – 90 гр;
✔️ Ванільний цукор за смаком;
✔️ Борошно (просеянная) – 90 гр.

Інгредієнти на крем:
✔️ Йогурт (будь-який) – 150 гр;
✔️ Кукурудзяний крохмаль – 15 гр;
✔️ Цукор – 30 гр;
✔️ Яйце – 1 шт;
✔️ Вершкове масло – 90 гр;
✔️ Згущене молоко – 80 гр.

Просочення:
Змішати 2 ч. л. цукру+0.5 ч. л. ванільного цукру+1/4 ч. л. лимонної кислоти. Додати 200-250 мл окропу, перемішати.

Бісквітний торт з йогуртовим кремом покроковий рецепт

1. На бісквіт:
1. Яйця змішати з ванільним і простим цукром. Збити на сильних оборотах до білої пишної маси.
2. Просіяти борошно у масі, акуратно перемішати лопаткою знизу вгору. До однорідності.
3. Вилити в підготовлену форму (у мене роз’ємне кільце діаметром 16 см).
4. Випікати при температурі 180 градусів 30-40 хвилин до готовності.
5. Остудити і вийняти з форми. Загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник мінімум на 4 часа.

2. На крем:
1. У сотейник з товстим дном змішати йогурт, цукор, крохмаль, яйце. Добре передати віночком, щоб не було грудочок.
2. Поставити на середній вогонь, постійно помішуючи довести до загущення.
3. Перекласти в іншу миску, накрити харчовою плівкою в контакт. Дати повністю охолонути.
4. Збити м’яке масло пару хвилин, додати згущене молоко і змішати до однорідності.
5. Порціями додавати заварную основу і кожен раз перемештвать міксером до однородности.

3. Бісквіт розділити на 3 коржа. Крем на 2 частини. Збірка (я збираю в кільці): -Корж; -Просочення; -Крем. Так повторити до кінця. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник краще на ніч для просочення і стабілізації. Прикрасити за желанию.

Відео рецепт 👇