Шоколадний торт на сковороді з сирним кремом

Це самий СМАЧНИЙ і ПРОСТИЙ у приготуванні торт 😍 Рекомендую приготувати на НГ🎄 Отже, моя версія ТОРТА НА СКОВОРОДІ 🔥 Як зробити Шоколадний торт на сковороді з сирним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Для коржів
✅ 250 г борошна (у мене пшеничне в/с)
✅ підсолоджувач за смаком (або 50-100 г цукру, я люблю, коли в міру солодко🙌)
✅ 3 ст. л какао порошку
✅ 2 яйця
✅ 150 мл молока
✅ 100 мл окропу
✅ 30 мл рослинного масла
✅ 1 ч. л соди гашеного оцтом

Для крему
✅підсолоджувач за смаком (у мене 3 ст. л меду)
✅150 мл вершків 33% (для збивання‼️)
✅500 г м’якого сиру

Шоколадний торт на сковороді з сирним кремом покроковий рецепт

1. Змішую борошно з підсолоджувачем і какао порошком. Додаю яйця і молоко, гашену соду, рослинне масло і перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаю окріп і ще раз перемешиваю.

2. Випікаю торти на сковороді (~20 см) з двох сторін під кришкою на середньому вогні. Всі інгредієнти для крему збиваю міксером. Остиглі коржі перемащую кремом.

3. Один з коржів подрібнюю в блендері і посипаю готовий торт крихтою. Залишаю просочитися в холодильнику мінімум на 3 години, а краще на ніч. Приємного апетиту 🥰

Відео рецепт 👇