Обліпиховий курд для торта

Як смачно зробити Обліпиховий курд для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. На численні прохання 👌🏽 Мої хороші, якщо зберігаєте рецепт, напишіть що-небудь в коментарях і не забудьте поставити ♥️, мені буде дуже приємно ☺️.

Інгредієнти

🔸Пюре з обліпихи – 170 гр.
🔸Вершкове масло кімн. темп. – 150 гр.
🔸Вершкове масло (холодне) – 50 гр.
🔸Цукор – 200 гр.
🔸Яйця – 4 шт.

Обліпиховий курд для торта покроковий рецепт

1. В чаші міксера з’єднуємо цукор і пюре обліпихи, збиваємо 3 хвилини, додаємо 150 гр. масла, збиваємо до об’єднання, потім Яйця, додаємо по одному, добре збиваючи після кожного. Маса буде неоднорідною, так і повинно быть.

2. Перелити масу в жаростійку миску і ставимо нагріватися на водяну баню ( у сотейник наливаємо трохи води, доводимо до кипіння, зверху ставимо миску з нашої масою так, щоб її дно не стосувалося води). Варимо до загустіння весь час помішуючи, щоб не вийшло яичницы.

3. У мене на це пішло близько 10 хвилин. Прибираємо з вогню, додаємо холодне Вершкове масло (50 гр). пробиваємо блендером і остуджуємо. Зберігаємо в холодильнику, до використання, накривши харчовою плівкою вконтакт.

Відео рецепт 👇