Кошички з дитинства з білковим заварним кремом і повидлом

РЕЦЕПТ найніжніших КОШИЧКІВ з дитинства З БІЛКОВИМ ЗАВАРНИМ КРЕМОМ і повидлом простий рецепт 🔥🔥🔥 Як це смачно, з магазинними не порівняти😍! Обов’язково зберігайте, готуйте і ставте лайки ❤ на підтримку моїх рецептів.

Інгредієнти

Тісто (20 маленьких кошичків):
180г вершкового масла кімнатної температури
100г цукру або пудри
3 жовтки
300г борошна
1/4 ч. л. соди
Ваніль

Повидло для начинки

Крем:
3 білка від великих яєць (4 від невеликих) (110г)
1ст.цукру (250г)
1/3 ст. води ( 85г)
1/3 ч. л. лимонної кислоти (лимонний сік)
ванільний цукор

Кошички з дитинства з білковим заварним кремом і повидлом покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром і ваніллю до пишноти, додати жовтки, розмішати і додати борошно з содою. Замісити до об’єднання, довго не заважати. На 30 хвилин прибрати в холодильник, потім заповнити формочки, попередньо включивши духовку на 200°С. Наколоти виделкою дно і відправити випікатися до золотистого кольору. Якщо дно буде здуватися, проколоти вилкой.

2. Остудити, вийняти з форм і заповнити повидлом по 1 ч. л. Для крему цукор, ванільний цукор і воду в сотейнику ставимо на середній вогонь, акуратно перемішуємо і варимо до проби на м’який кулька ( 118 – 120°C) Білки починаємо збивати на середній швидкості після закипання сиропу, поступово збільшуючи скорость.

3. Коли з ложки сироп вже не тече як вода, а густий неприрывной струменем, капнути сироп в пиалку з холодною водою і , якщо він скочується в м’який кульку – сироп готовий. Незадовго до цього додати лимонну кислоту в сироп. Білки до цього часу вже взобьются.

4. Продовжуючи збивати, тонкою струменем влити сироп у білки. І так збивати крем до охолодження. ⠀Готовий крем викласти в кондитерський мішок з зірчастої насадкою і заповнити кошики. Насолоджуйтеся 😋