Новорічні шишки шоколадне печиво

Як смачно зробити Новорічні шишки печиво шоколадне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шишки настряпали, встали в хоровод🎄! Весело і смачно зустрінемо Новий рік ☺️🤭 Дуже гарне, дуже ароматне, дуже шоколадне, дуже розсипчасте, дуже смачне і ще багато-багато дуже печиво!

Інгредієнти

(~1,2 кг тіста, 30 шт.):

550 г борошна
170 г цукрової пудри
20 г 🌽 крохмалю
10 г розпушувача
10 г кориці
3 г імбиру, мускатного горіха і кардамону
180 г холодного вершкового масла
100 г темного шоколаду
90 г кокосового масла (або рослинного)
90 г яєць (2 шт. С1)
щіпка солі

Новорічні шишки печиво шоколадне покроковий рецепт

1. З’єднати шоколад 🍫 з кокосовим маслом і розтопити в НВЧ імпульсами за 15 сек, щоразу вимішуючи (або розтопити шоколад і додати рослинне масло, вимісити до однорідності), остудити. 🔸Яйця з’єднати з сіллю і збити до світлої пінки. 🔸У миску просіяти борошно і пудру, додати крохмаль, розпушувач і всі прянощі, добре перемешать.
2. В суміш натерти на дрібній тертці вершкове масло і швидко перетерти все в однорідну крихту. В крихту, додати збиті яйця і шоколадну суміш. Швидко замісити м’яке, нелипнущее до рук тісто, накрити його плівкою і прибрати в холод на 30-40 минут.
3. З охолодженого тіста скачати майбутні шишки, викласти на лист і нанести ножем насічки. Відправити лист в заздалегідь розігріту до 200° духовку, на полицю вище середньої (врахуйте низ рум’яниться швидше☝️).
4. Випікати 15-17 хвилин. 🔸 Готові шишки опудрить ще теплими і остудити, а потім заховати в коробочку і чекати свята! Або з’їсти 😋👌і ще настряпать😊