Мигдальний торт з молочним кремом і шоколадного ганаша

Як зробити Мигдальний торт з молочним кремом і шоколадного ганаша рецепт простий.

Інгредієнти

– яйце 7 шт
– мигдаль 130 гр
– цукор 250гр
Для крему:
– жовтки-5 шт
– кукурудзяний крохмаль 10 гр
– цукор 40 гр
– молоко 300 мл
– вершкове масло 100 гр
Для основи:
– 2 жовтки
– вершкове масло 40 гр
– цукрова пудра 30 гр
– борошно 50 гр
– розпушувач 7 гр
Шоколадний ганаш:
– шоколад 150-200 гр
– вершки 80 мл

Мигдальний торт з молочним кремом і шоколадного ганаша покроковий рецепт

1. Першим ділом відокремлюємо білки від жовтків (7 білків для меренги, 5 жовтків для крему, 2 жовтка для бісквіта). Частіше міксера збиваємо білки до легкої пінки, потім всипаємо цукор і збиваємо все до міцних піків. Потім додаємо подрібнений мигдаль і акуратно перемішуємо лопаткою. На пергаменті малюємо кола і відсаджуємо меренгу діаметром 18-19 див. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин при t 170°. (Виходить 3-4 меренговых коржика).

2. Для крему: з’єднуємо всі інгредієнти, крім олії, ставимо на середній вогонь, перемішуємо, як крем загусне і з’являться перші бульбашки знімаємо з вогню і охолоджуємо хвилин 10. Потім додаємо м’яке масло, добре збиваємо вінчиком, накриваємо і залишаємо до повного охолодження. (Я винесла на балкон, щоб крем швидше охолонув).

3. Для основи: з’єднуємо всі інгредієнти перемішуємо ложкою а потім збиваємо міксером щоб не було грудочок. Розподіляємо тісто по формі і відправляємо в духовку на 12 хвилин при t 200°. Виходить тоненький корж.

4. Основу приготувала на 1 см більше, так як вона зменшується в розмірі, а білки навпаки увеличиваются.

5. Потім у цій же формі збираємо тортик. Прибираємо в холодильник, коли крем добре застигне поливаємо шоколадним ганашем і прикрашаємо мигдальної стружкой.

Відео рецепт 👇