Львівський сирник сирний класичний найсмачніший рецепт. Львівський сирник – візитна картка кав’ярень і кондитерських Львова. Ніжний сирний десерт з легкою цитрусовою ноткою, родзинками і шоколадною глазур’ю!
Інгредієнти
Сир 9% – 500 г
Яйця – 4 шт
Вершкове масло – 100 г
Цукор – 130 г
Ванільний цукор -10 р
Манна крупа – 1 ст л
Сіль – 1/4 год л
Цедра лимона – 1 год л
Родзинки – 50 р
шоколадна Помадка:
Какао – 2 ст л
Цукор – 2 ст л
Сметана – 3 ст л
Вершкове масло – 20 г
Львівський сирник сирний класичний найсмачніший покроковий рецепт
1. Родзинки заливаємо окропом. До сиру додаємо жовтки, цукор, ванільний цукор, манку, сіль, цедру лимона, вершкове масло кімнатної температури і подрібнюємо занурювальним блендером.
2. Білки збиваємо до твердих піків. Ізюм добре сушимо паперовим рушником. До сирної маси додаємо родзинки і частинами додаємо білки, кожен раз добре перемешивая.
3. Виливаємо у форму, змащену вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 50 минут.
4. Готово!