Муссовый торт з ягідного пюре, вершків і йогурту

Як смачно зробити Муссовый торт з ягідного пюре, вершків і йогурту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт:
-Яйце 1шт
-Цукор 40 гр
-Рослинна олія 20 мл
-Борошно 50 гр
-Розпушувач 5 гр

Мус:
-Ягідне пюре 450 гр
-Йогурт 200 мл
-Вершки 33% 150 гр
-Желатин 14 гр+20 гр води

Муссовый торт з ягідного пюре, вершків і йогурту покроковий рецепт

1. Для бісквіта, яйця збиваємо з цукром в пишну масу, додаємо борошно і розпушувач, акуратно перемішуємо. Вливаємо олію і ще раз добре перемішуємо. Виливаємо тісто у форму d-16 см застелену фольгою, випікаємо в розігрітій духовці при 180C 20-30 хвилин, до повної готовности.

2. Для Мусу, желатин заливаємо водою і залишаємо набрякнути на хвилин 15. Збиваємо вершки і йогурт в пишну масу, вливаємо ягідне пюре і добре перемішуємо. Желатин розтоплюємо з 2 ложками нашого майже готового мусу, вливаємо цю суміш в мус, перемешиваем.

3. Бісквіт за бажанням можна розрізати і просочити, поверх виливаємо мус, ставимо в холодильник на 5 годин, до того моменту як застигне мус/ Прикрашаємо ягідками і кушам.

Відео рецепт 👇