Домашній бісквітний рулет з вареним згущеним молоком

Як приготувати смачний Домашній бісквітний рулет з вареним згущеним молоком рецепт простий. З ранку раніше обіцяний рецепт, що б неділю стало солодким 😉.

Інгредієнти

Яйця 5 шт
Цукор 150 гр
Борошно 180 гр
Ванільний цукор 1пачка
Варена згущене молоко (приблизно 1/2 банки)

Домашній бісквітний рулет з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром. Міксером, дуже ретельно, до дуже щільної піни. Хвилин 4-5 на великій швидкості. Поступово додаємо борошно і ванільний цукор. Перемішуємо лопаткою 👆, ні міксером, лопаткою, ніжно і обережно 😉.
2. Деко застеляємо пекарським папером, що б бортики теж були затулені. Змащуємо її маслом і викладаємо на нього тісто. Розподіляємо тісто лопаткою так, що б вийшов пласт прямокутної формы.
3. Випікаємо 10-12 хвилин на 180 гр. Кладемо на стіл рушник і перевертаємо на неї деко, таким чином, що б була папір сверху.
4. Змащуємо бісквіт вареним згущеним молоком, повидлом, будь-яким кремом, так взагалі чим хочете. І не чекаючи охолодження звертаємо в рулет. За бажанням посипаємо цукровою пудрой.