Булочки синнабоны класичні з корицею в домашніх умовах

Викладаю відео, яке всім так сподобалося минулої зими😁 і рецепт класичних синнабонов додаю 🤍 Як зробити Булочки синнабоны класичні з корицею в домашніх умовах рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Тісто:⁣⁣⠀
– яйця 2 шт⁣⁣⠀
– молоко 200 мл⁣⁣⠀
– дріжджі швидкодіючі 7 г (пакетик dr oetker)⁣⁣⠀
– цукор 40 г + 1 ст л ⁣⁣⠀
– борошно 500-550 г ( по ситуації)⁣⁣⠀
– масло вершкове 75 г⁣⁣⠀
– щіпка солі ⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Начинка:⁣⁣⠀
– вершкове масло 50-60 г⁣⁣⠀
– цукор 80 г⁣⁣⠀
– кориця 15 г⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Сирний крем:⁣⁣⠀
(раджу робити в 2 рази більше):⁣⁣⠀
– кремчиз 100 г⁣⁣⠀
– цукрова пудра-40 г⁣⁣⠀
– 2 ст л молока ⁣⁣⠀

Булочки синнабоны класичні з корицею в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Молоко підігріти, всипати дріжджі і 1 ст л цукру, перемішати і залишити хвилин на 20.⁣⁣⠀ М’яке вершкове масло збити з цукром, додати яйця і ще раз збити.⁣⁣⠀ До маслу і яйцям додати опару, щіпку солі і перемішати.⁣⁣⠀ До рідкої суміші просіяти борошно і замісити тісто. Просеивайте поступово, борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше. Тісто повинне вийти м’яким, не буде липнути до рук. ⁣⁣⠀ Готове тісто накрити рушником і залишити в теплому місці на годину.⁣⁣⠀
2. Тісто розкачати в пласт, згорнути конвертом і залишити на 15 хвилин під рушником.⁣⁣⠀ Розкачати тісто в прямокутник товщиною приблизно 5 мм, змастити вершковим маслом кімнатної температури, посипати сумішшю кориці з цукром і загорнути в щільний рулет.⁣⁣⠀ Рулет нарізати на рівні частини ( у мене вийшло 8 булок).⁣⁣⠀

3. Булки викласти на деко і залишити на расстойку на 15 хвилин під рушником.⁣⁣⠀ Випікати синнабоны в розігрітій на 190С духовці до рум’яності (20-25 хвилин)⁣⁣⠀ Для заливки збити міксером кремчиз, сах пудру і молоко, залити (обмазати) гарячі синнабоны відразу з духовки.⁣⁣⠀ Залишити просочуватися на деякий час.⁣⁣⠀