Заливний пиріг з капустою на кефірі в духовці

Як смачно зробити Заливний пиріг з капустою на кефірі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З цим рецептом сталося так, що я просто ВИРІШИЛА ДАТИ ЩЕ ОДИН ШАНС заливного пирога! (ну, от якось не дуже вони мене вражали! Тому я вже давно вирішила, що це «не мій тип випічки») А тут, ризикнула і не пошкодувала!

Інгредієнти

кефір 440 мл
яйця 2 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л. (без гірки)
рослинне масло 2 ст. л.
борошно 380 р
сода 1 ч. л.

Заливний пиріг з капустою на кефірі в духовці покроковий рецепт

1. Змішати ВСІ ІНГРЕДІЄНТИ. Тісто виходить як густа сметана. НАЧИНКА. Капусту нашаткувати і протушкувати в молоці. Додати варені яйца.

2. Посолити/поперчити за смаком! Духовку розігріти до 190 гр і форму (це важливо!) теж розігріти. Змастити гарячу форму трохи олією, викласти швидко половину тіста, зверху розподілити начинку і закрити всі залишилися тестом.
3. Поставити пиріг в духовку і випікати 40/45/50 хв. до готовності! Якщо пиріг буде занадто зажариваться, накрити верх пирога фольгою. Готовий пиріг дістати з духовки і змішати шматочком вершкового масла. Остудити. Подавать.