Класичний торт Медовик зі сметанним кремом

Дуже ніжний, ароматний торт з насиченим медовим смаком! Як смачно зробити Класичний торт Медовик зі сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

18 див.
– яйце куряче 3 шт.
– цукор 250 гр.
– масло вершкове 140 гр.
– борошно 500 гр.
– мед 90 гр.
– сода 1,5 ч. ложка,

Сметана 25% 300 гр.
Вершки 33% 200 мл
Цукрова пудра 50 гр.

Класичний торт Медовик зі сметанним кремом покроковий рецепт

1. В сотейник з товстим дном відправляємо цукор, мед і вершкове масло. Нагріваємо до розчинення цукру. Додаємо соду і добре вимішуємо. Остуджуємо, вводимо яйця. Додаємо борошно і замішуємо мякое тесто.

2. Відправляємо в холодильник на 1 – 2 години. Поділяємо тісто на 9-11 частин і розкачуємо тонкі коржі. Випікаємо при 200 °С за 2-4 хв. (До яскравого золотавого кольору) Обрізки використовуємо для обсыпки.

3. Для крему заздалегідь отвешиваем сметану на марлю на 5-7 годин, об’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо в повітряний крем.
4. Збираємо тортик, для зручності можна скористатися розсувним кільцем для випічки. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!