Муссовый десерт Піна Колада з кокосом і ананасом

Муссовый десерт Піна Колада з кокосом і ананасом простий рецепт. Треба сказати, що поєднання кокоса і ананаса – улюблене мною, але чомусь використовується рідко. Чому і сама сказати не можу.

Інгредієнти

На 10 тістечок:

КОКОСОВИЙ БІСКВІТ:
Цукрова пудра – 40г
Білок – 43гр
Цукор – 15г
Мигдальна борошно – 27гр
Кокосова стружка – 18г

АНАНАСОВИЙ МУС
Пюре ананаса – 91 гр
Цукор – 6 гр
Жовток – 12гр
Вершки 33% – 73гр
Желатин 220 блюм – 4,5 гр

МУС «ПІНА КОЛАДА»
Пюре «Піна колада» – 51гр
Цукор – 3г
Желатин 220блюм – 2г
Вершки 33% – 56гр

продовження в каруселі – https://www.instagram.com/p/CgyVhxVNX_O/

Муссовый десерт Піна Колада з кокосом і ананасом покроковий рецепт

1. КОКОСОВИЙ БІСКВІТ:
З’єднати пудру і борошно. Збити білок з цукром до м’яких піків. З’єднати меренгу і сухі інгредієнти. Вмішати кокосову стружку. Викласти на деко у формі прямокутника розміром приблизно 24*13см. Випікати близько 25 хвилин при 170° до рум’яності.

Якщо будете збирати тістечко, як і я, у формі «прямокутники», вирізати з готового бісквіта 10 тістових смужок розміром приблизно 7х2 см, якщо будете збирати в прямокутній рамці, залишити бісквіт целым.

2. АНАНАСОВИЙ МУС
Залити желатин холодною водою, дати йому набрякнути. З’єднати пюре, цукор, жовток і ретельно перемішати віночком. Поставити на вогонь і нагрівати до 79-82°, постійно помішуючи лопаткою. Зняти з вогню, додати набряклий желатин, перемішати, накрити харчовою плівкою в контакт і остудити до 30-35°.

Вершки збити до м’яких піків, з’єднати з остиглої заварний основою, перемішати і вилити в осередку силіконової форми «прямокутники, заповнюючи їх трохи більше, ніж на 1/3 або в рамку розміром приблизно 24х13см, заморозить.

3. МУС «ПІНА КОЛАДА»
Желатин залити холодною водою і дати йому набрякнути. Пюре нагріти з цукром до температури 50°, зняти з огня.

Відео рецепт 👇