Мариновані кабачки швидкого приготування з перцем і часником

Як смачно зробити Мариновані кабачки швидкого приготування з перцем і часником в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рекомендую приготувати ці кабачки. Подобаються всім, і дітям і дорослим) У мене вже не молоді кабачки, тому я їх очистила від шкірки.

Інгредієнти

🔹кабачки – 2-3 шт. ( близько 800 грам) ;
🔹перець – 1,5 шт. ( красиво, якщо різного кольору) ;
🔹часник – 6 – 7 зубчиків;
🔹петрушка.

МАРИНАД:
🔹вода – 800 мл ;
🔹сіль – 1,5 ст. л. ;
🔹цукор – 3 ст. л. ;
🔹чорний горошок – 20 шт. ;
🔹лавровий лист – 3 шт.;
🔹оцет 9% – 4 ст. л.;
🔹рослинна олія – 50 мл

Мариновані кабачки швидкого приготування з перцем і часником покроковий рецепт

1. Кабачки ріжемо товщиною близько 5 – 7 мм., якщо молоді, то чистити їх не потрібно. Перець ріжемо кубиком, зубчики часнику на пластинки. Петрушку ріжемо крупно, не мельчим; Готуємо маринад: ставимо воду на вогонь, коли закипить додати цукор, сіль, горошок, лаврушку, 1/3 часнику, оцет, рослинна масло.

2. Маринад закипів – кладемо кабачки. Додаємо петрушку 1/3 і бланшируем 2 – 3 хвилини, не більше. Вони трохи змінять колір. Дістаємо їх. Дістаємо кабачки, додаємо ще трохи петрушки і часнику і кладемо солодкий перець. Він повинен кипіти 2 минуты.

3. Дістаємо його. Беремо контейнер або баночку і укладаємо шарами овочі. Додаємо решту часник і петрушку. Заливаємо гарячим маринадом. При кімнатній температурі нехай постоять 5 – 6 годин, потім прибираємо в холодильник. На наступний день можна кушать.