Святковий террін мясний з курки, яловичини і бекону

Як зробити смачний Святковий террін м’ясний з курки, яловичини і бекону рецепт простий. Варіанти подачі в тексті нижче. Він дуже смачний і гарячий і холодний, обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

Час активної готування 10 хв.
Моя форма 10 на 30 див.

500 гр. м’ясного фаршу (у мене яловичина)
500 гр. курячого фаршу (можна дрібно нарізане куряче м’ясо)
400-500 гр. копченого бекону
2 яйця
50 гр. фісташок (волоських горіхів)
2 ст. л. соєвого соусу
40 мл вершків (молока, води, бульйону)
10 корнішонів
Часник за бажанням

Святковий террін м’ясний з курки, яловичини і бекону покроковий рецепт

1. Змішуємо м’ясний фарш, соєвий соус, вершки, яйця, горіхи і дрібно нарізані огірки, часник, солимо і перчимо за смаком. Форму застелити пергаментом. Викласти бекон, він буде як шуба. На бекон викласти весь фарш. Зверху фарш також накрити беконом (див. відео), зверху накрити фольгой.

2. Беремо деко, ставимо форму, деко заповнюємо водою до половини форми Запікаємо при 180 гр. 1.20 хв., знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 хв. Потім дістаємо, накриваємо зверху фольгою або харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ночь.

3. Вранці нарізаємо і їмо. ⠀ Можна використовувати як закуску, для сніданків, на бутерброди, для салату або нарізати на стейк, товщиною 2 см. обсмажити з 2-ух сторін на сковорідці по парі хвилин і з’їсти на вечерю. ⠀ Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇