Кабачки по азійськи з соєвим соусом, гірчицею і часником

Як зробити Кабачки по азійськи з соєвим соусом, гірчицею і часником простий рецепт.

Інгредієнти

очищений Кабачок 500 гр
1 Год л солодкої паприки
1 ст л борошна

Заправка:
1 ст л соєвого соусу
1 год л гірчиці
1-2 зубчики часнику
Кріп і петрушка
Сіль і цукор за бажанням (я не додавала)

Кабачки по азійськи з соєвим соусом, гірчицею і часником покроковий рецепт

1. Кабачок очистити від шкірки, якщо тверда, і від нутрощів. Нарізати на брусочки. Посипати паприкою і борошном, добре перемешать.

2. У сковороді розігріти рослинне масло і дарувати кабачки на великому вогні до м’якості і легкої скоринки, постійно помешивая.

3. Перекласти в тарілку, без залишків олії. Для заправки змішати всі інгредієнти, перемішати з кабачками і дати остыть.

Відео рецепт 👇