Шкірка дайкона редьки Кинпира по корейськи

Шкірка дайкона редьки Кинпира по корейськи простий рецепт. Кинпира – це стиль приготування, при якій овочі або коренеплоди смажать і тушкують з цукром і соєвим соусом. У мене вже був рецепт перцю кинпира, а сьогодні приготуємо шкірку дайкона. Сам дайкон я замаринувала, рецепт буде пізніше, а з шкірки виходить цікава закуска до рису.

Інгредієнти

– Шкірка від 500 гр дайкона
– Соєвий соус – 1 ст. л
– Цукор – 1 ч. л
– Мірін – 2 ст. л
– Темне кунжутне масло – 1 ст. л
– Кунжут – 1 ч. л

Шкірка дайкона редьки Кинпира по корейськи покроковий рецепт

1. – Шкірку нарізаємо тонкими смужками
– Обсмажуємо 30 секунд на кунжутній олії

2. – Додаємо соєвий соус, цукор і мірін

3. – Тушкуємо 30-40 секунд, на сильному вогні, щоб випарувалася рідина. Відключаємо
– Посипаємо підсмаженою кунжутом