Шніцелі з гарбуза смажене в олії на сковороді

Гарбузовий шніцель! Як смачно зробити Шніцелі з гарбуза смажене в олії на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Осінь — час гарбуза, і у нас є ідеальний рецепт смачного, хрусткого гарбузового шніцеля.

Інгредієнти

4 скибочки гарбуза Хоккайдо
100 мл. молока
2 яйця
100 г. борошна
50 г. сиру пармезан
100 г панірувальних сухарів
сіль, перець за смаком
1 ст. л. вершкового масла
рослинна олія для смаження

Шніцелі з гарбуза смажене в олії на сковороді покроковий рецепт

1. Розріжте гарбуз на 4 частини. Підготуйте 3 миски для панірування: ⠀ 1. Борошно для панірування. 2. Яйця з невеликою кількістю солі, перцю і молока. 3. Панировочная суміш Панка і тертий пармезан. ⠀
2. Шматочки гарбуза потім по порядку 1.2.3. Сковороду наповнюємо рослинним маслом приблизно на 2 см і додаємо 1ст. л. вершкового масла.
3. Розігріваємо і обсмажуємо панірувальні скибочки гарбуза з двох сторін на середньому вогні до золотистого цвета.