Сирок риба смажена на сковороді

Як смачно зробити Сирок риба смажена на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сирок – дуже смачна риба. В ній дуже мало кісток і луска у неї дрібний, що дозволяє почистити її без праці.

Інгредієнти

Сирок (морозиво або охолоджене) – 3-4 шт.
Борошно – 2 ст. л.
Сіль, перець, приправи
Масло рослинне

Сирок риба смажена на сковороді покроковий рецепт

1. Якщо риба заморожена, розморожуємо її. Чистимо від луску, нутрощів і добре промиваємо її. Якщо смажите рибу цілком, голову і хвіст можете не відрізати. Я смажила порційними шматками, тому видалила хвіст і голову.
2. Тепер рибу перекладаємо в миску, солимо, перчимо, додаємо приправи, добре перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. В цей час приготуємо муку.
3. Рибку, якщо вона не дуже велика зручно обвалювати в пакеті, і руки чисті, і тарілку потім мити не треба. У пакет кладете борошно, сіль, перець, приправи, перемішуєте, складаєте в нього рибу, трохи трясете і все, вся ваша рибка в муке.
4. Ставимо сковороду з маслом на вогонь, нагріваємо, викладаємо сирка і обсмажуємо з обох сторін приблизно по 7 хвилин. Кришкою не закрываем.