Соковиті, хрусткі курячі нагетси з копченої паприкою

Як смачно зробити Соковиті, хрусткі курячі нагетси з копченої паприкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий варіант сподобається всій родині 😋

Інгредієнти

Куряче філе 500 гр
2 яйця
Чіпси класичні з сіллю, або сирні 100-120 гр
Панірувальні сухарі з білого хліба
Сіль, перець, сухий часник
Копчена паприка
Крижана вода 1 ст л
Масло рослинне
Паперовий рушник

Соковиті, хрусткі курячі нагетси з копченої паприкою покроковий рецепт

1. Філе потрібно тонко відбити, посолити, поперчити, трохи сухого часнику і натерти паприкою. Яйця збовтуємо виделкою з крижаною водою. Масло наливають на рівень 2-3 см, нам потрібно, щоб нагетси повністю поринали. Розігріваємо масло і гарненько трохи зменшуємо вогонь. ⠀
2. Чіпси прям в пачці або зіп пакеті подрібнюємо за допомогою качалки або молоточка. Обвалюємо нагетси в сухарях, потім яйці і потім вже подрібнених чипсах.
3. Смажимо нагетси з кожного боку до рум’яності близько 2-3 хв, орієнтуємося візуально, не пересушите їх!
4. У фритюрі вони швидко готуються. Викладаємо на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир. Подаємо з коханим соусом.