ПП шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах

Як зробити смачну ПП шаурму з куркою в лаваші в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

Вірменський лаваш
Курка філе(грудка або стегно)
Помідор свіжий
Огірок солоний
Пекінська капуста
грецький Йогурт
Часник
Сіль
Перець

ПП шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Якщо це філе грудки, розрізаємо вздовж на 2 частини, щоб не було таким товстим. Солимо перчимо. Готуємо на сильному вогні! Спочатку під кришкою. Буде багато рідини. Все ок. Потім відкриваємо кришку, вода випаровується, курка прижаривается. Готове. Ріжемо на дрібні шматки. Так курка виходить набагато соковитіше, ніж якщо б ми готували одразу дрібними кусками.
2. Поки смажиться курка, ріжемо помідори, огірки соломкою, пекінську капусту. І готуємо соус. Для цього подрібнюємо часник 2-3 зубчики і змішуємо з йогуртом. Посолити. Звичайно, можна взяти майонез😄 і зробити з ним те саме. А далі просто лаваш змащуємо соусом, і викладаємо капусту, курку, помідор, огірки, зверху ще зовсім трохи соуса.
3. Загортаємо. І прижариваем на добре розігрітій сухій сковороді, притиснувши тарілкою. Якщо у вас є гриль-ідеально! Готове🙌🏻 А далі-діти шикуються в чергу за своєю порцією😂 Кількість інгредієнтів не пишу, тому що тут якраз той випадок, коли за смаком 😄

Відео рецепт 👇