Рулетики з кабачків з сиром і горіхами

Як зробити смачні Рулетики з кабачків з сиром і горіхами рецепт простий. По моєму, ця закуска завжди актуальна, поза часом і сезону! Легка, смачна і красива, за умови, що вдасться тонко нарізати на пластинки кабачка😏. У цьому випадку, крім естетичної частини, ще й приготування буде простим і швидким. Нагострив ножі і в бій. До речі, можете використовувати для цього овощечистку, головне, стежте, що б пластинки не виходили вже зовсім тонкими.
З сирами і зеленню в начинку закликаю вас експериментувати. Відмінно впишеться м’ята, тархун, ніяк не обійтися без моєї улюбленої кінзи, базиліка і тд. Сир можна брати і звичайний вершковий і козячий, додати розкришений сир з блакитною цвіллю, Бринзу, сир фета, Пармезан і тд. Головне, стежте, що б у результаті маса виходила досить щільною і тримала форму, інакше рулетики просто розповзуться. До речі, можна додати і горішки, але я б рекомендувала уникати волоських, а додати щось ніжне, типу кедрових, вони відмінно впишуться в вершковий смак начинки👌🏻.
Подавати такі рулетики можна відразу, а можна приготувати напередодні заходу, вони від цього стануть більш м’які і ніжні. Мені по душі і той і той варіант. До речі, це нам здається, що зараз лише осінь. Насправді не встигнемо озирнутися, як зима і Новий рік (вчора пурхав перший сніг і донька влаштувала скандал, що б я дістала і прикрасила ялинку😂), а значить всі будуть в пошуках цікавих рецептів для святкового столу. Записуйте, запам’ятовуйте і зберігайте, точно знадобиться)

Інгредієнти

Кабачок (або цукіні) пара не великих
Сир Фета 120 гр.
сир Твердий (типу Пармезан) 50 гр. Вершковий сир 80 гр.
Асорті зелень (кінза, базилік, м’ята і тд.) невеликий пучок
Кедрові горіхи 25-30 гр.
Сіль і перець
Оливкова олія
Лимон

Рулетики з кабачків з сиром і горіхами покроковий рецепт

1. Зелень відокремте від гілочок і дрібно нарубаєте. Кабачки наріжте ножем на тонкі пластини. Підготуйте сковороду гриль (або звичайну), змащуйте її маслом і на сильному вогні до рум’яності обсмажуйте пластинки кабачков.
2. Обсмажування займе зовсім не багато часу. Для начинки фету розімніть вилкою, додайте натертий твердий сир, вершковий сир, зелень, горішки, трохи солі і перцю, пару крапель лимонного соку. На цьому етапі можна додати рубаний часник, але мені подобається цей рецепт без него.
3. На обсмажену пластинку кабачка кладіть чайну ложку начинки і загортайте в рулетик. Так вчините з усією начинкою і кабачками, подавайте до столу або приберіть в холодильник.