Сендвіч бутерброд з лаваша на сковороді

Як зробити Сендвіч бутерброд з лаваша на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

✅ Лаваш – 1 шт
✅ Веган майонез
✅ Печериці – 4шт
✅ Огірки мариновані – 4 шт
✅ Перець болгарський – 1 шт (для соусу за бажанням)
✅ Улюблена зелень – у автора зелений лук, черемша, петрушка
✅ Тофу класичний або копчений – 1 уп. 200гр

Сендвіч бутерброд з лаваша на сковороді покроковий рецепт

1. Для соусу: перець болгарський запекти у фользі цілком. Очистити від шкірки, видалити насіння. Збити блендером.

2. Додати веган майонез, сухий часник, білий мелений перець. Обсмажити гриби, тофу підсушити на сковороде.

3. Огірки порізати слайсами. Зелень порубати. Загорнути як на відео. Підсушити на сковороді без масла до золотистої корочки.

4. ВАРІАНТИ НАЧИНОК:

🟠 НАЧИНКА З ХУМУСОМ:
Хумус + лист салату + базилік + тофу + в’ялені томати

🟡 НАЧИНКА ГРЕЦЬКА:
Тофу класичний збити блендером в крем і додати спеції за смаком + болгарський перець + помідор + огірок + маслини

🟢 НАЧИНКА З АВОКАДО:
Веган сметана + лист салату + базилік + червоний цибулю + томати + авокадо

🟣 НАЧИНКА В ГРУЗИНСЬКОМУ СТИЛІ:
Соус: кокосові вершки густі + м’ята + лимон (сіль перець за смаком) , баклажан печена + печериці + помідор + кінза + горіх волоський

Відео рецепт 👇