Як быстрозасолить кету під сьомгу в домашніх умовах смачно простий рецепт. Загалом купили ми тут кету на 1,5 кг, вийшло на 800 рублів. Кета дика, Чумиканская. Льоша її обробив, хвіст на суп, 6 стейків і 2 шматки по 250 гр на засолювання. Кажуть, що кета суха, це і зрозуміло, судячи з її БЖУ) Але я гуглила, гуглила і загуглила супер рецепт, від якого я в захваті 😍
Інгредієнти
На 250 гр риби:
Сіль 2 ст л (будь-яка, головне не йодована)
Цукор 1 ст л
Олія соняшникова 30 гр
Як быстрозасолить кету під сьомгу в домашніх умовах смачно покроковий рецепт
1. Змішати сіль і цукор. Розділити суміш на 2 частини. Одну частину висипати на рибу, другу частину висипати в тарілку, в якій будемо солити, і покласти на неї рыбу.
2. Прибрати в холодильник на 3 години. Через 3 години зчистити сіль і цукор, зчищати все не потрібно, тільки те, що легко отходит.
3. Залити олією і прибрати в холодильник на 12-24 години. Через 12 годин риба буде слабкою солі, через 24 години більш солона)
Відео рецепт 👇