Домашній рибний паштет з копченої скумбрії

Як смачно зробити Домашній рибний паштет з копченої скумбрії простий покроковий рецепт.

Інгредієнти

скумбрія гарячого копчення – 2 шт
винний оцет – 1 ч. л
гірчиця діжонська або гостра – 1 ч. л
чорний перець
зелена цибуля

Домашній рибний паштет з копченої скумбрії покроковий рецепт

1. Французький багет розрізаємо на шматочки викладаємо на деко застелений пергаментний папером, Польова маслом і запікаємо при температурі 200° 5 хвилин. Тушки скумбрії розбираємо на філія і прибираємо косточки.

2. Перекладаємо в глибоку ємність додаємо білий винний оцет і діжонську гірчицю, після чого розминаємо вилкой.

3. Готовий паштет викладаємо на підсмажений хліб і посипаємо зеленою цибулею. Смачна рибна закуска на святковий стіл готова. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇