Шпротна намазки на хліб для бутербродів

Як смачно зробити Шпротну намазки на хліб для бутербродів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже проста ШПРОТНА НАМАЗКИ – можна і на святковий стіл 🎄, і на кожен день 👌 А яка у вас улюблена намазки?

Інгредієнти

1 банка шпротів
2 варених яйця
1средняя варена морква
1 плавлений сирок
1 середня цибулина
100-150мл окропу
1 ст. л. цукру
1 ст. л. оцту 9%
0,5 ч. л. солі
2-3сл.л.майонезу
кріп за смаком (2 ст. л.)

Шпротна намазки на хліб для бутербродів покроковий рецепт

1. Цибулину дрібно нарізати кубиком і залити окропом, додати сіль, цукор і оцет. Залишити на 15 хвилин. Потім відкинути на сито. Якщо цибуля не любите, можна замінити 2 давленными зубчиками часнику (його не маринувати).
2. Тим часом шпроти відкрити, масло злити, рибку розім’яти. На дрібній тертці натерти сир, яйця і моркву. Дрібно нарізати кріп. Змішати його з натертими продуктами, майонезом і маринованим луком.
3. Подавати намазки на підсмаженому на сковороді хлібі або на крекері. Я отсаживала через насадку з широким отвором і кондитерський мішок. Можна присипати зеленью.