НЕ ОСЕЛЕДЕЦЬ баклажан У ВЕРШКОВО-ГІРЧИЧНОМУ СОУСІ. Мені прийшла ідея приготувати таку страву, коли я згадала, як готувала унагі з баклажана, і що ви думаєте?)) Закуска з баклажанів в гірчичному соусі простий рецепт. Я набрала в гуглі eggplant herring, а там це вже, виявляється, до мене придумали😅 Я почитала рецепти, але соус зробила по-своєму, ділюся!
Інгредієнти
•1 баклажан
•багато солі (все-таки ми хочемо, щоб це було схоже на оригінал)
•веганські сметана або вершки – я взяла сметану від Green idea
•гірчиця
•сироп топінамбура або кленовий
•масло
•кріп
•червоний лук – сюди дуже добре підійде, але в мене його не було, і я це виявила вже в момент приготування
Закуска з баклажанів в гірчичному соусі покроковий рецепт
1. Баклажани очищаємо від шкірки. Ріжемо на довгасті шматочки. Солимо воду і баклажан ставимо варитися. Він повинен стати з білого сіреньким. На це може піти хвилин 20.
2. В цей час готуємо соус, змішуємо сметану, гірчицю, цибулю, сироп, масло, кріп, перемішуємо. Коли баклажан готовий, перемішуємо його з соусом і ставимо в холодильник на кілька часов.
3. Шикарна закуска, в якій майже ніхто не вгадає головний інгредієнт, готова!
Відео рецепт 👇