Запечені баклажани з помідорами, сиром, часником і сметаною

Час овочів і смачних закусок. Ситна, проста в приготуванні закуска з баклажанів з смачним соусом. Як зробити запечені баклажани з помідорами, сиром, часником і сметаною в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Баклажан середній 1шт
Помідор 1шт
Сир твердий 50
Сметана 120гр
Молоко 20гр
Часник 2 зубчики
Сіль за смаком
Олія соняшникова 1 ст. л

Запечені баклажани з помідорами, сиром, часником і сметаною покроковий рецепт

1. Баклажан очистити, робимо надрізи. Трохи посолити і залишити на 10 хв. Після, паперовим рушником і прибираємо вологу. Баклан викладемо на деко і відправляємо в духовку на 30 хвилин 200′.

2. Готуємо соус. Сметану, молоко, часник змішуємо між собою, добре перемішаємо. Баклажани запеклися, дістаємо деко і викладаємо до нього крупно нарізаний помидор.

3. Поливаємо соусом і посипаємо зверху натертим сиром. Відправляємо в духовку ще на 10 хв 200′. Закуска готова. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇