Закусочний Торт Наполеон з куркою, грибами і листковим тестом

Як зробити смачний Закусочний Торт Наполеон з куркою, грибами і листковим тестом рецепт простий 🥕 ⠀ Незважаючи на велику кількість закусок на святковому столі, закусочний торт «Наполеон» не буде залишений без уваги 👌🏻 ⠀ ❤️Такий торт став настільки популярний, що сьогодні очолює окремий напрямок несолодких десертів! Це багатошаровий виріб, де в якості коржів використовується не тільки листкове тісто, але і вафлі, млинці, лаваш. ⠀ 📍Єдина умова — соковита начинка і соус зі Сметани та сиру, так коржі швидше просочаться і торт вийде м’яким і ніжним.

Інгредієнти

Курка 450 р
Печериці 200 г
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Яйце 4 шт
Вершковий сир 200 р
Сметана 20% 300 р
Масло для смаження 2 ст л
Сіль
Листкове дріжджове тісто 1 аркуш (250 г)

Закусочний Торт Наполеон з куркою, грибами і листковим тестом покроковий рецепт

1. Курку і моркву відварити, порізати курку дрібно, моркву натерти на тертці. Обсмажити цибулю, додати шампіньйони і смажити 20 хвилин. Охолодити. Яйця відварити, натерти на тертці. ⠀ Листкове тісто розморозити, розкачати, вирізати 4 коржа 18-20 см, наколоти виделкою і випікати до золотистого кольору. Обрізки тіста теж запекти і качалкою перетворити в крихту. ⠀
2. Вершковий сир змішати зі сметаною, додати 2 ст л до яєць. Морква змішуємо з куркою. ⠀ Збираємо у кільці: Корж змащуємо змішаним сиром і сметаною, викладаємо гриби. Наступний корж змащуємо сиром, перевертаємо і кладемо на гриби, змащуємо з другої сторони і викладаємо курку, повторюємо змазування коржа і викладаємо яйця, потім корж і залишилася курица.
3. Накриваємо коржем, загортаю у плівку і зверху ставлю тарілку як легкий прес, на кілька годин прибираємо в холодильник. Дістаємо з холодильника, обмазуємо залишаються сиром зі сметаною, посипаємо подрібненою крихтою і прикрашаємо за бажанням. ⠀ Такий закусочний тортик можна виконати з будь-яким улюбленим салатом!