Закуска з баклажанів з волоськими горіхами, часником і майонезом

Баклажани з горіховою начинкою – неймовірної смакоти закуска! Закуска з баклажанів з волоськими горіхами, часником і майонезом на святковий стіл простий рецепт. Дівчата це космічний космос, як же це смачно! Обов’язково готуйте! Будете в захваті! І, як завжди, чекаю ваших фото і відгуків!

Інгредієнти

3 великих баклажана
200 г волоських горіхів
3-4 зубчики часнику
Пучок кінзи
100 г майонезу
100 г води
1 ч. л меленого коріандру
Сіль
Олія для смаження

Закуска з баклажанів з волоськими горіхами, часником і майонезом покроковий рецепт

1. Горіхи, часник, кінзу, майонез, воду, сіль і спеції скласти в блендер і подрібнити і однорідну масу. ⠀ Мій новий асистент зробив це просто бездоганно! Вийшла гладка і ніжна структура крему🤤🤤🤤 ⠀ Перекласти начинку в контейнер і поставити в холодильник. ⠀

2. Баклажани, за бажанням, чистити і нарізати кружечками завтовшки 1 див ⠀ Посолити, залишити на 15 хв. ⠀ Потім обсушити паперовими рушниками. ⠀ Обсмажити з двох сторін до готовності. Остудити. ⠀

3. Формуємо закуску: На половинку баклажана викласти чайну ложку начинку, накрити другою половинкою. ⠀ Викласти на тарілку, прикрасити зеленню. ⠀ Якщо у вас дрібні баклажани, то можна викладати начинку просто зверху, не складывая.

4. А можна зробити рулетики з баклажанів. ⠀ Як би ви не зробили – задоволення я вам обіцяю! Це неймовірна смакота! Ми не можемо зупинитися їх є 😂

Відео рецепт 👇