Гарбузове чіпси в духовці

Як смачно зробити гарбузове чіпси в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гарбуз

Гарбузове чіпси в духовці покроковий рецепт

1. гарбуз Очищаємо від шкірки і насіння (насіння не викидайте, їх можна промити і підсушити в духовці!). Нарізаємо гарбузика на тоненькі слайсы, можна використовувати слайсер або овощечистку.
2. Змішуємо улюблені спеції зі столовою ложкою оливкової або рослинного масла (можна додати перець, паприку, мускатний горіх все за смаком, пробуйте і не бійтеся експериментувати!)
3. Застеляємо пергаментом деко і викладаємо наші скибочки гарбуза, з допомогою пензлика наносимо суміш приправ. Ставимо деко в духовку, попередньо розігріту до 170 градусів і сушимо близько 30 минут.
4. Обов’язково перевіряйте стан готовності тыквочипсов в процесі сушіння. Наші чіпси повинні бути ламкими і хрустящими.