Мясо свинячий карбонад в духовці

Сьогодні я вам покажу, як просто приготувати вдома дуже смачний і соковитий карбонад. По моєму рецепту Котлети вийде набагато смачніші і натуральніші того, що продається у вже готовому вигляді в магазинах. Як зробити М’ясо свинячий карбонад в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Карбонад – 850гр.
Соєвий соус – 100мл.
Чилі – 1/3ч.л.
Часник – 2зуб.
олія Оливкова – 50мл.
Сік лимона – 1/3шт.

М’ясо свинячий карбонад в духовці покроковий рецепт

1. Для приготування запеченого карбонаду я вибрала охолоджений Карбонад від «Слово м’ясника», так як це абсолютно натуральний продукт, без барвників і консервантів, вже відокремлений від кістки, без великої кількості сала, зручно розфасованого у вакуумну упаковку, яка довго зберігає свіжість. ⠀

2. Дістаємо з упаковки м’ясо, обтираем його паперовим рушником, проколюємо в декількох місцях зубочисткою і викладаємо чашу. Далі додаємо в чашу соєвий соус, перець чилі, оливкова олія, видавлюємо часник і сік лимона. ⠀ Втираємо в маринад м’ясо і залишаємо маринуватися на 2-3 години, накривши кришкою. ⠀

3. Потім дістаємо м’ясо, перев’язуємо його кулінарною ниткою, щоб шматочок вийшов рівним, і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку на режимі верх низ. Запікаємо 25 хвилин, а потім знижуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще 35 хвилин. ⠀ По готовності дістаємо м’ясо і даємо йому охолонути. ⠀

4. Нарізаємо його тонкими слайсами і подаємо в якості закуски, з брускеттой або з салатом з овочів. ⠀ Це дуже смачно і набагато корисніше, ніж магазинна ковбаса. ⠀ Обов’язково спробуйте!

Відео рецепт 👇