Запечені лангустини в духовці

Як смачно зробити Запечені лангустини в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Лангустини

Запечені лангустини в духовці покроковий рецепт

1. Свіжі Лангустини викладає на деко для запікання в один ряд, зверху посыпаемся крупною морською сіллю, свіжо – меленої сумішшю перців і подрібненим лавровим листом. Ставимо в розігріту духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів, далі ставимо на самий верхній ряд в духовці, включаємо режим гриль на 3-5 минут.
2. Наші ароматні і смачні лангустини, готові, подавати можна з шампанським 🥂 або білим вином. Маленька довідка для тих, хто не знає; Лангустини 🦐- це ракоподібні, які за смаком схожі на омарів. Але вони є найближчими родичами лангустов.

3. Під розміру лангустини – це щось проміжне між лангустами і звичайними знайомими нам всім креветками Лангустини, мають характерну особливість, яскравозабарвлені панцир у сирому вигляді (від рожевого до яскраво оранжевого, Розміри їх від 12 до 25 см.
4. Страва готується дуже просто, за цим же рецептом можна приготувати звичайні креветки 🍤 Так само подала до столу ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ В ПОРЦІОННИХ КРЕМАНКАХ.

5. Швидко нагадаю рецепт; зелень, томат, огірок, перець, маслини, бринза або сир мацарелла, оливкова олія, сіль і бальзамічний крем – соус. Всі інгредієнти кладу шарами, зверху поливають маслом і крем – соусом 👌🏼, це дуже смачно, так само рекомендую взяти собі на замітку 📝.