Соковита свиняча корейка для бутербродів в духовці

Як смачно зробити Соковиту свинячу корейку для бутербродів в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Свинина на бутерброди 🐷

Інгредієнти

– свинина корейка без кістки (карбонат) 1,2 кг
– олія рослинна рафінована 1,5 ст. ложки
– сіль 1 ч. ложка з невеликою гіркою
– часник сухий 1 ч. ложка – за бажанням (у мене без нього)
– гірчиця 1 ч. ложка з гіркою
– спеції за смаком (у мене перець мелений суміш 5 перців 1 ч. ложка, гострий перець 1/2 ч. ложки, розмарин 1/2 год ложки.

Соковита свиняча корейка для бутербродів в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо не моєму, тільки обсушуємо паперовим рушником. Готуємо маринад: у масло додаємо сіль, спеції для м’яса. Оскільки ми їмо бутерброди на сніданок, часник використовувати немає можливості, хоча з часником звичайно ж смачніше 😉

2. Натираємо м’ясо з усіх боків маринадом. Поміщаємо в контейнер з щільною кришкою і прибираємо в холодильник на добу 😁 Один раз перевертаємо м’ясо, щоб маринувалося равномерно.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. М’ясо покласти в рукав для запікання, зубочисткою робимо в ньому кілька проколів для виходу пари. Запікаємо м’ясо 1 годину.20 минут.

4. Після чого духовку відключаємо і тримаємо там м’ясо ще 1 годину. Перекладаємо в контейнер, зберігаємо в холодильнику. Охолоджене м’ясо тонко нарізаємо впоперек волокон, використовуємо на сніданок замість ковбаси 👍