Бутерброд Брускетта з помідорами і шинкою Гордона Рамзі

Як смачно зробити Бутерброд Брускетта з помідорами і шинкою Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт з книги “Фаст фуд” Гордона Рамзі. Bruschetta with tomato & Parma ham!

Інгредієнти

На 4 порції:
6-8 стиглих помідорів чері
кілька нашаткованих листя базиліка,
1½ ст. л. червоного винного оцту,
4 ст. л. оливкової олії
трохи солі і перцю.
4 товстих скибочки чіабатти
половинка зубчики часнику
2 скибочки пармської шинки або прошутто

Бутерброд Брускетта з помідорами і шинкою Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розріжте 6-8 стиглих помідорів черрі на четвертинки і покладіть в миску. Додайте кілька нашаткованих листя базиліка, 1½ ст. л. червоного винного оцту, 4 ст. л. оливкової олії і трохи солі і перцю. Перемішайте і отставьте.
2. Обсмажте 4 товстих скибочки чіабати і натріть їх з одного боку половинкою зубчики чеснока.
3. Розкладіть хліб по тарілках, зверху покладіть помідори, по 2 скибочки пармської шинки або прошутто. Можна подавать.