Домашній бекон з грудинки свинини в духовці

Припиніть купувати бекон, зробіть справжній бекон самі. 🤫 Як зробити смачний Домашній бекон з грудинки свинини в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Крупна сіль 20 гр. + нитритная сіль (0,6%) 6 р.
Цукор 20 г
Чорний перець, суха аджика по 2 ч. л.
Свиняча грудинка 1700 р
Перець чилі – 0,5 ч. л.
Паприка – 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.

Домашній бекон з грудинки свинини в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати велику сіль, нитритную сіль (0,6%), цукор, 2 ч. л. чорного перцю, суху аджику. Свинячу грудинку добре натерти м’ясо спеціями зі всіх сторін. Маринувати в холодильнику 4-5 дней.

2. Змийте спеції. Висушити паперовим рушником. Змішати перець чилі + паприку + чорний перець. Посипати спеціями і добре натереть.

3. Випікати при 100°З 3,5 години. Після приготування дати охолонути і прибрати в холодильник на ніч. Яке смачне м’ясо вийшло. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇