Цвітна капуста в клярі з яйцем з хрусткою скоринкою на сковороді

Кольорова капуста в клярі з яйцем з хрусткою скоринкою на сковороді в олії простий рецепт. Це, мабуть, самий смачний варіант, як приготувати цвітну капусту.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 117/4/7/11

Цвітна капуста (у мене на 700г)
Яйця – 2 шт.
Молоко – 100 мл
Борошно – 100 г
Сіль, перець, паприка – за смаком
Раст.олія для смаження – 50 мл

Цвітна капуста в клярі з яйцем з хрусткою скоринкою на сковороді покроковий рецепт

1. Капусту розділити на суцвіття, можна великі суцвіття розрізати ще на 2-3 частини. Кинути в підсолену, киплячу воду. Варити приблизно 5 хвилин. Потім відкинути на дуршлаг.

2. Для кляра змішати яйця, молоко, сіль, перець, паприку і борошно. Повинна вийти консистенція, як у сметаны.

3. Занурювати кожен шматочок капусти в кляр і викладати на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

4. Смажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇