Кольорова капуста в клярі з яйцем з хрусткою скоринкою на сковороді в олії простий рецепт. Це, мабуть, самий смачний варіант, як приготувати цвітну капусту.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 117/4/7/11
Цвітна капуста (у мене на 700г)
Яйця – 2 шт.
Молоко – 100 мл
Борошно – 100 г
Сіль, перець, паприка – за смаком
Раст.олія для смаження – 50 мл
Цвітна капуста в клярі з яйцем з хрусткою скоринкою на сковороді покроковий рецепт
1. Капусту розділити на суцвіття, можна великі суцвіття розрізати ще на 2-3 частини. Кинути в підсолену, киплячу воду. Варити приблизно 5 хвилин. Потім відкинути на дуршлаг.
2. Для кляра змішати яйця, молоко, сіль, перець, паприку і борошно. Повинна вийти консистенція, як у сметаны.
3. Занурювати кожен шматочок капусти в кляр і викладати на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
4. Смажити з усіх боків до рум’яної скоринки. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇