Як запікати свинячу грудинку в духовці у фользі

Як запікати свинячу грудинку в духовці у фользі просто домашній рецепт.

Інгредієнти

Свиняча грудинка – 1 кг
Часник – 5-7 зубчиків
Зіра – 1ч.л.
Коріандр (зерна) – 1ч.л.
Суміш перців горошком – 1ст.л.
Сіль – за смаком
Перець чилі – ¼ ч. л.
Суха аджика – 0,5 ч. л.

Як запікати свинячу грудинку в духовці у фользі покроковий рецепт

1. Часник нарізати на шматочки. Викласти в миску. Додати сіль і чорний перець. 1 кг свинячої грудинки, добре промити і обсушити. Зробити надрізи і вставити часник. М’ясо посолити за смаком з усіх сторон.

2. У ступку додати зіру, зерна коріандру, добре розтерти. Додати ¼ ч. л. перцю чилі і суху аджику. Добре натерти грудинку спеціями. Загорнути в харчову плівку. Прибрати на добу холодильник.

3. Через добу прибрати харчову плівку, загорнути грудинку у фольгу. Запікати при 180°C 120 хвилин Відкрити фольгу і готувати ще 20 хвилин Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇