Маринована червона риба з апельсином

Ви знаєте як сильно я люблю рибу! Сьогодні ділюся рецептом найсмачнішою маринованої рибки! Нам потрібен шматочок будь червоної рибки, почистити, помити, просушити паперовим рушником і видалити всі кісточки. Як зробити червону рибу Мариновану з апельсином рецепт простий.

Інгредієнти

На 0.5 кг рибки
1 шт апельсин
1 ст. л цукру (не повна)
2 ст. л солі
Кріп
2 ст. л коньяку (за бажанням)

Маринована червона риба з апельсином покроковий рецепт

1. Апельсин помити і почистити. Ріжемо навпіл і на ломтики.
2. Викладаємо в контейнер апельсин, зверху рвемо кріп і викладаємо рибку натерту сумішшю солі і сахара.
3. За бажанням поливаємо коньяком (дасть аромат). І зверху викладаємо апельсин. ⠀ Ставимо в холодильник на 12 годин. ⠀ Дуже легко і вкусно!