Брокколі в вершково сирному соусі в духовці

Брокколі в вершково сирному соусі в духовці простий рецепт. У мене для Вас незвичайний гарнір, який цілком можна подавати як самостійне блюдо!Найкращий рецепт для брокколі – це запікання в жирі від м’яса! Тобто я спочатку ставлю готуватися в духовку м’ясо (свинину, курку, індичку) і за 15 хвилин до готовності додаю брокколі (кольоровий, стручкову). Поливаю їх зверху жиром і запікаю до готовності. Їдять все! Особливо ті, хто фуп, бее, не буду брокколі!))😂😁

Інгредієнти

Форма прямокутна IKEA 14*22

– 300-400 гр брокколі

✔️Соус
– 60 гр сиру з блакитною цвіллю;
– 60 гр крем-чизай (сирного сиру);
– 60 гр вершків 20%;
– 1 зубчик часнику;
– 1 ст. л. лимонного соку;
– сіль, суміш перців, прованські трави за смаком.

Брокколі в вершково сирному соусі в духовці покроковий рецепт

1. Збити вершки з сирним сиром. Додати спеції, рубаний часник і лимонний сік. Трохи нагріти на водяній бані або в мікрохвильовці. Розкришити туди сир з блакитною цвіллю і перемішати до однородности.
2. Трохи крихти залиште, щоб зверху посипати після готовності. Капусту відварити 3-4 хвилини в підсоленій воді, розділити на суцвіття, покласти в форму і полити соусом.
3. Запікати в духовці при температурі 180 градусів 8-10 хвилин. Чим дрібніше капуста, тим менше час приготовления!