Пухирчасті хрусткі чебуреки заварні на окропі з фаршем

Як зробити смачне пухирчасті хрусткі чебуреки заварні на окропі з фаршем простий рецепт в олії на сковороді. Ділюся з вами рецептом смачних чебуреків, ви просто будете в захваті. Обов’язково зберігайте рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
✅Борошно – 700 гр
✅Сіль – 1 год.л
✅Олію раст. – 3 ст. л
✅Окріп – 450 мл

Для начинки:
✅Фарш у мене курячий можна яловичий – 1 кг
✅Цибуля – 2 шт
✅Зелень
✅Сіль, перець за смаком
✅Вода – 100 мл

Пухирчасті хрусткі чебуреки заварні на окропі з фаршем покроковий рецепт

1. У просіяне борошно додаємо сіль, масло, замішуємо тесто.

2. У фарш додаємо подрібнену цибулю, зелень, сіль перець, все перемешиваем.

3. розкачуємо Тісто, викладаємо начинку, защипуємо край.

4. Смажимо в розпеченому маслі з двох сторін до золотистого цвета.

Відео рецепт 👇