Фаршировані патисони мясом індички і овочами

Як приготувати дуже смачні фаршировані патисони м’ясом індички і овочами рецепт простий. Кому набридли кабачки можна перейти на патисони. Я завжди думала, що це одне і те ж на смак і колір. Виявилося немає. Патисони з якимось трохи солодкуватим присмаком і не такі водянисті як кабачки.

Інгредієнти

6 невеликих патисонів.

Для начинки:
Філе індички 500гр
Перець болгарський 1 шт
Помідори 2 шт.
Цибуля 1 шт
Перець, приправи.

Для заливки:
Сметана 70гр
Сир 60 гр
Яйце 1 шт

Фаршировані патисони м’ясом індички і овочами покроковий рецепт

1. Патисони моєму, зрізаємо “шапочку” і ложкою выскабливаем все насіння. Це насправді дуже просто і швидко робиться. На розігріту сковороду з олією викладаємо порізане на невеликі шматочки філе індички, обсмажуємо. Додаємо цибулю, помідори і перец.

2. Солимо, перчимо, додаємо улюблені приправи. Викладаємо в патисони начинку і заливаємо заливкою. Для приготування заливки змішуємо сметану, тертий сир і яйце, злегка солимо і перчим.

3. Закриваємо “кришечками” і запікаємо в розігрітій до 180 гр духовці 45 хвилин. Потім відкриваємо “кришки” і ще хвилин на 5 в духовку, що б красиво запеклось сверху.