Бутерброд тост з грибами, яйцем і сиром Гордона Рамзі

Як смачно зробити Бутерброд тост з грибами, яйцем і сиром Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 столові ложки несолоного вершкового масла, більше по мірі необхідності
Оливкова олія
8 унцій грибів, обрізаних і нарізані рівними шматочками
3 зубчики часнику, роздавлені
3 великі гілочки чебрецю
½ дрібно нарізаної цибулі-шалот, близько 2 столових ложок
Кошерна сіль
Мелений чорний перець
Хересний оцет
3 столових ложки свіжих вершків

Для подачі:
2 товстих скибочки хліба на заквасці або сільського хліба, підсмаженого на сковороді з маслом
Жменю рукколи, заправлений оливковою олією, лимонним соком і сіллю
2 яйця некруто, посипані сіллю і чорним перцем
Сир Грюйер

Бутерброд тост з грибами, яйцем і сиром Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Приготуйте гриби: Розігрійте велику сковороду на середньо-сильному вогні і розтопіть вершкове масло. Як тільки гриби розплавляться, додайте гриби (при необхідності порціями, щоб не перевантажувати сковороду), часник і чебрець і готуйте, періодично помішуючи, поки гриби не підрум’яняться і не стануть мягкими.
2. Якщо ви готуєте порційно, вийміть гриби з сковороди і відкладіть в сторону, залишивши часник і чебрець в сковороді, додайте в сковороду ще трохи вершкового масла і повторіть процедуру з рештою грибами. Додайте цибулю-шалот, приправити все сіллю і перцем і обсмажуйте протягом 1-2 хвилин, поки цибуля-шалот не стане м’яким і ароматным.
3. Відмовтеся від часнику і чебрецю, потім додайте трохи хересного оцту, крем-фреш і перемішайте. Зменшіть вогонь до середньо-низького і дайте трохи покипіти всім вместе.
4. Спробуйте і додайте приправу, перш ніж знімати з вогню. Викладіть кілька щедрих ложок грибів і соусу на підсмажений хліб, потім зверху покладіть листя руколи. Викладіть яйця поверх зелені і посипте скибочками грюйера.