Закусочний торт

Як смачно зробити Закусочний торт простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. 🔥 Обожнюю рибу і морепродукти, а закуски з ними завжди створюють атмосферу особливої урочистості🤍 Який Новий рік без Наполеона? Якщо класичний вже приготували, то можна і закусочний зробити 👌
до Речі, коржі універсальні і для солодкого тортика відмінно підходять 🤍 його Можна приготувати самостійно, можу написати рецепт, якщо цікаво👌 Але для приготування використовуй е тільки хорошу і ароматну рибку, у мене паста з тонким копченим ароматом 🔥

Інгредієнти

КОРЖІ
сметана 20% 200г
вершкове масло 82% 250г
яйце куряче 1 шт
борошно пшеничне 3 склянки (400г)
розпушувач щіпка
сіль щіпка

НАЧИНКА
Сир сирний 400г
Вершки 20% 150мл
Щіпка прованських трав
Щіпка сублімованого часнику
Яйця варені 2шт
Сьомга слабосолона 70г
Рийет 150 г + вершки 20% 50г

для верху і боків (з’єднати і збити до однорідності)
вершки 150г
сир сирний 150г

для декору
червона ікра
огірок свіжий 1шт
сьомга слобосоленая
сир твердий 30г
зелень

ДЛЯ НАЧИНКИ
Яйця натерти на крупній тертці
Сир натерти на дрібній
Рибку порізати дрібно
Рийет змішати з вершками
розім’яти сир (400г) і 50 мл вершків, влити решту, додати трави і часник, перемішати

Закусочний торт покроковий рецепт

1. Яйце змішуємо зі сметаною, сіллю, ваніллю виделкою. Масло дістаємо з морозилки і натираємо на борошно на крупній тертці, добре розтираємо руками в крихту (всі робимо дуже швидко). Вводимо яєчну суміш в борошняну, швидко вимішуємо тісто, не стараемся.
2. Отримати сильно однорідну масу, просто, щоб об’єднати всі елементи, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на годину. Тісто ділимо на частини і розгортаємо в тонкий пласт відразу на папері для выпекания.
3. Випікаємо в розігрітій до 180-200С духовці до золотистого (це важливо!) кольори дістаємо з духовки, з гарячого коржа вирізаємо прямокутник розміром 20х25см остуджуємо на решітці, обрізки перетворюємо в крошку.
4. ЗБІРКА. Корж покласти на підкладку, злегка змастити кремом, розподілити яйця і трохи не рема зверху. Зверху корж, крем трохи і масу з рийета. Корж, крем, зверху шматочки рибки. Корж, злегка притиснути руками. На верх і боки нанести крем з сиру та вершків. На боки нанести крихту з коржа. Прибрати в холодильник на кілька годин. Додати декор, який нравится.