Смажена гарбуз в беконі в сковороді

Як смачно зробити смажену гарбуз в беконі в сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

гарбуз (використовувала сорт баттернат)
бекон (найтонша нарізка)
сухий часник
сухий розмарин
сухий чебрець

Смажена гарбуз в беконі в сковороді покроковий рецепт

1. Гарбуз нарізати скибочками завтовшки приблизно 1 см Кожну смужку бекону посипати розтертими в пил спеціями і обернути беконом скибочки гарбуза (спеції повинні бути всередині).
2. Сковороду змастити рослинним маслом, разогреть.
3. Готувати гарбуз під кришкою, нагрівання нижче середнього (використовувала 3-ій рівень з 9-ти) з декількома переворотами до рум’яного кольору. Смачно до очманіння!!! 😋