Холодець з курячих ніжок з желатином в чашці

Як смачно зробити Швидкий холодець з курячих ніжок з желатином в чашці на Новий Рік простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Курячі ніжки 8 шт (1 кг)
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Морква – 1 шт
Сіль – 1 ст. л
Лавровий лист – 2 шт
Перець чорний горошком 8 шт
Запашний перець – 5 горошин
Желатин для бульйону 25 гр+ 60 мл холодної води.
Готовий бульйон 600 мл
Часник 3 зубчики
Вода фільтрована 1,5 л

ДЛЯ ПРИКРАСИ:
Горошок консервований – 65 р
Кукурудза консервована – 65 р
Зерна граната – 70 р
Листя петрушки/кріп
Морква відварна

Холодець з курячих ніжок з желатином в чашці покроковий рецепт

1. Курячі гомілки добре промити, викласти в каструлю і залити водою. 🔹Довести до кипіння, після закипання варити 2 хвилини. 🔹Злити воду, промити каструлю і гомілки. Залити чистою фільтрованою водою. 🔹Додати цибулю, моркву, перець чорний горошком, запашний перець, лавровий лист і соль.

2. Довести до кипіння. Після закипання зменшити вогонь до мінімального. Готувати 30-40 хвилин. 🔹Викласти овочі і гомілки на тарілку. Додати часник ще в гарячий бульйон. Відставити в сторону, нехай трохи настоїться. 🔹Желатин швидкорозчинний змішати з водою і дати постоять.

3. В скляні чашки викласти на дно моркву. Потім петрушку або кріп, далі зерна граната, консервований горошок, консервовану кукурудзу. 🔹Прибрати шкіру і розібрати м’ясо на волокна. Намагайтеся розділяти на дрібні волокна. 🔹Акуратно розкласти м’ясо. Не уплотняйте м’ясо. Зверху прикрасити так само. Морковь.

4. Петрушка або кріп. Зерна граната. Консервований горошок. Консервована кукурудза. 🔹Бульйон процідити через сито. Знадобиться приблизно 600 мл бульйону. 🔹Желатин добре набух, розтопити його зручним для вас способом. Додати желатин до бульйону. Перемешать.

5. Розлити бульйон по всіх чашках. Намагайтеся розливати акуратно. Прибрати в холодильник на ніч. 🔹Подивіться, яка краса вийшла. Можна їсти так, а можна викласти на тарілку. 🔹Акуратно запустити ніж, запускаючи повітря. Після чого, холодець добре відходить від чашки. 🔹Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇